سه ترکیب غذایی در بهبودی نسبی بیماران ام.اس:
نوعی نوشیدنی :
که با خرما، شیرسویا، جوانه‌ی گندم، دارچین و یخ تهیه می‌شود اثر خارق‌العاده‌یی در کنترل ام اس دارد زیرا خرما حاوی منگنز و شیرسویا سرشار از لسیتین و جوانه‌ی گندم منبع منابعی برای ویتامین E می‌باشد. مواد لازم برای تهیه‌ی این نوشیدنی معجزه‌گر برای دو نفرعبارت است از:



خرما 5 عدد
شیرسویا 500 میلی‌لیتر
جوانه‌ی گندم 2 قاشق غذاخوری
دارچین ‌کمی (در صورت تمایل)
یخ کمی ( در صورت تمایل)
طرز تهیه این نوشیدنی:
1- همه‌ی مواد فوق را در مخلوط‌کن ریخته و به طور کامل به هم بزنید.
2- نوشیدنی‌ را در لیوان ریخته و در صورت تمایل مقداری دارچین روی آن بپاشید. این نوشیدنی مواد زیرا را تأمین می‌کند:
180 کیلوکالری انرژی
21 گرم کربوهیدرات
14گرم پروتئین
7 گرم چربی
7 گرم فیبر
میان وعده هایی حاوی دانه های روغنی:
اینها نیز اثر قابل توجهی در کنترل ام اس دارند. مواد لازم برای تهیه‌ی یک نوع از این میان وعده‌ها عبارت است از: دانه‌های روغنی پوست کنده شامل تخمه‌ی آفتابگردان، تخمه‌ی کدو، شاه دانه، کنجد 250 گرم، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه این میان وعده:
1- دانه‌های روغنی را در یک کاسه ریخته روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا دانه‌ها کاملاً با روغن آغشته شوند.
2- یک ماهیتابه‌ی بزرگ را روی شعله‌ی ملایم گاز قرار دهید تاکمی داغ شود.
3- محتویات کاسه را درون ماهیتابه ریخته و چند دقیقه به هم بزنید تا طلایی رنگ شود. این نوع میان وعده منبع بسیار مناسبی از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E می‌باشد و اثرقابل توجه در کنترل ام‌اس و بهبود وضع بیمار دارد.
نوعی سالاد :
شامل خیارحلقه شده (200 گرم)، تخم مرغ سفت پخته شده (2 عدد)، گردوی خرد شده (25 گرم)، روغن زیتون (یک قاشق غذاخوری)، لیموترش تازه (1 تا 2 عدد) ،جعفری خرد شده (2 تا 3 قاشق غذاخوری)، و ادویه (به مقدار لازم). منبع بسیار مناسبی از لسیتین و منگنز و اسیدهای چرب امگا 3 برای بهبود وضع بدنی بیماران ام‌اس می‌باشد.
منبع : وبلاگ تازه های پزشکی و تغذیه